RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Kalocsai Fűszerpaprika ZRt. (6300 Kalocsa, Alkotmány u. 49, továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Nyereményjáték) kizárólag olyan devizabelföldi, magyar állampolgár, internet felhasználó természetes személy vehet részt, aki nem esik a 7. pontban meghatározott személyek körébe (továbbiakban: Játékos), és aki a www.kalocsaiahogyenszeretem.hu promóciós microsite-on játszik, regisztrál a microsite-on.

 

  A játék menete: A játékos fellép a www.kalocsaiahogyenszeretem.hu microsite-ra, ahol nyitóképként megjelenik a játék rövid leírása. A Játékos választhat, hogy regisztráció nélkül játszik és sikeres játék esetén jutalomként egy online kupont nyomtathat ki, vagy a játék előtt regisztrál (pontos név, email cím, lakcím, telefonszám megadásával, valamint a Játékszabályzat elfogadásával) és ezzel részt vesz a nyereményjátékban is, ahol egyedi Herczeg kollekció a fődíj.
  A regisztráció nélküli játék választása esetén a Játék azonnal indul; abban az esetben, ha a Játékos indulni szeretne a kisorsolásra kerülő Herczeg nyereményekért, - ti. ezt a gombot választja, - csak a regisztrációs mező maradéktalan kitöltése után indul a játék.
  A Játékosnak – akár regisztrál, akár nem – annyi összesen a feladata, hogy a képernyőn látható Kalocsai ketchup flakonra egységnyi idő alatt (10 sec.) minimum 30x klikkeljen.
  A Játékosnak – akár regisztrál, akár nem – annyi összesen a feladata, hogy a képernyőn látható Kalocsai ketchup flakonra egységnyi idő alatt (10 sec.) minimum 30x klikkeljen. A játék sikeres teljesítése után a játékos 80Ft értékű Kalocsai ketchup vásárlására jogosító, azonnal letölthető online kupont nyer. A sikeres játék után a Játékos vagy kinyomtatja a kupont vagy újra játszhat. Amennyiben a Játékosnak nem sikerült teljesíteni a gyorsasági játékot, úgy a program újra felkínálja a lehetőséget a játékra.

  A gépi nyereménysorsolás minden regisztrált játékos részt vesz, ahol 50 db Kalocsai mintás póló (25 db női és 25 db férfi), 50 db Kalocsai mintás öv, valamint 50 db Kalocsai mintás kendő kerül kisorsolásra. Fődíjként pedig egy egyedi Herczeg kollekció kerül kisorsolásra, mely tartalmaz egy női/férfi (nyertes nemétől függően) téli/tavaszi (nyertes igényétől függően) ruhatárat.

  Egy regisztráció egy érvényes Pályázatnak számít. Egy azon névről és e-mail címről érkező regisztráció egy Pályázatnak számít.

 

 1. A Játék 2011. november 15 - 2011. december 15-ig tart.
 2. A minden sikeres Játék után letölthető kupon 2011. november 15 – december 15-ig váltható be az összes magyarországi Interspar, Spar, és Kaiser’s áruházban. Egy kupon 80 Ft azonnali kedvezményt biztosít egy 500 g-os Kalocsai ketchup vagy 500 g-os Kalocsai csípős ketchup vásárlása esetén a termék – vásárlás helyén érvényes – fogyasztói árából.

  Összesen 50 db Kalocsai mintás póló (13 db női „S” és 12 db „M” méretű, valamint 13 db férfi „M” és 12 db „L” méretű), 50 db Kalocsai mintás öv, valamint 50 db Kalocsai mintás kendő kerül kisorsolásra egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes program által a Játék teljes időtartama alatt. A póló nyertesei az értesítést követően e-mail-ben jelezhetik a lehetséges méretek közül kiválasztva (női: S/M, férfi: M/L) méretigényüket, melyet a beérkezés sorrendjében tudunk figyelembe venni.

  Fődíjként egy egyedi kalocsai mintázatú Herczeg kollekció kerül kisorsolásra, mely tartalmaz egy női/férfi (nyertes nemétől függően) téli/tavaszi (nyertes igényétől függően) ruhatárat.
  A fődíj a tavaszi női kollekció választása esetén (blúz+mellény+szoknya+öv+kabát+kendő), a tavaszi férfi kollekció esetén (ing+mellény+nadrág+öv+kendő), illetve a téli női kollekció (pulóver+nadrág/szoknya+kabát+sapka+sál) vagy téli férfi kollekció (pulóver+nadrág+kabát+sapka+sál) esetén is 250.000 Ft+ÁFA értékű.

  A nyereménysorsolás gépi sorsolás, melyre egy 3 tagú sorsoló bizottság jelenlétében kerül sor az alábbi időpontban és helyszínen:

  Időpont: 2011. december 20., 11 óra, Helyszín: a CZINO Trade Solutions Kft. hivatalos székhelye – www.czino.hu - (jelenleg: 1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.)

 1. A promóció időtartama alatt minden regisztrált játékos részt vesz a kisebb nyeremények, valamint a fődíj sorsoláson az alábbiak szerint. A 2011. november 15-től 00 órától 2011. december 15-ig 24 óráig regisztrált játékosok vesznek részt a fenti időpontban a sorsoláson.
  A kisebb nyeremények esetében 1, a fődíj esetében 2 fő pótnyertes kerül kisorsolásra – melyre a 3 tagú sorsoló bizottság jelenlétében kerül sor az fent jelzett időpontban és helyszínen.
 2. Amennyiben a nyertes Játékos a jelen Részvételi- és Játékszabályzat 7. pontja alapján kizárásra kerül, vagy az értesítéstől számított egy héten belül a Játékban megadott email címre küldött értesítésre nem reagál, helyette a kisorsolás sorrendje szerint soron következő pótnyertes nyeri meg az ajándékot.
  A Szervező a nyerteseket 3 munkanapon belül a regisztrált email címén értesíti. A fődíj nyertes telefonon is értesíti.

 1. A kisorsolt díjakat postai úton juttatjuk el a nyerteseknek vagy a Kalocsai Fűszerpaprika ZRt. képviselői személyesen fogják kiszállítani a nyerteseknek.
 2. A fődíj nyertessel telefonon időpontot egyeztetünk (egyes ruhadarabok méretének, fazonjának pontosítása érdekében), - a személyre szabott, egyedi, kalocsai Herczeg kollekció elkészítését egy személyes egyeztetését fogja megelőzni. A pontosítás után egy hónappal kerül sor az elkészült fődíj átadására.

  A nyertes Játékosok kötelesek együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 naptári napon, illetve a fődíj nyertesének esetén 2 hónapon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek nem tesznek eleget, és így a nyeremények időben való átadása meghiúsul, úgy e körülmény a Szervező terhére nem róható. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét e határidőn belül tudja biztosítani. A 30 naptári napon belül át nem vett nyereményeket később nem áll módjában a Szervezőnek a nyertesek rendelkezésére bocsátani.

 1. A kisorsolt díjak nyerteseinek nevét, a sorsolást követően közzé tesszük a www.kalocsaipaprika.hu weboldalon.
 1. A Szervező a nyeremények átadásáig kizárhatja a Játékból azokat a beküldőket, akik nem felelnek meg a jelen szabályzatban írt személyi és alaki feltételeknek.
 1. A nyeremények pénzre nem válthatók. A nyereményhez tartozó SZJA fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.
 1. A Játékból ki vannak zárva a Kalocsai Fűszerpaprika ZRt., valamint a CZINO Trade Solutions Kft. tulajdonosai, alkalmazottai és e személyek Ptk. 685.§.b. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói.
 1. A nyereményjátékkal kapcsolatos információk megtalálhatók a www.kalocsaiahogyenszeretem.hu microsite-on, valamint az info@czino.hu email címen kérhetők. A nyereményjáték hivatalos játékszabályzata megtekinthető a www.kalocsaiahogyenszeretem.hu microsite-on.
 1. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli. A Játékosok által megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a Szervező felelősséget nem vállal.
 1. A regisztrációt követően a játékban részt vevők feltétel nélkül beleegyeznek abba, hogy személyes adataik (pontos név, email cím, lakcím, telefonszám) a Szervező adatbázisába kerüljenek.
 1. Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezeli a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése, a sorsolásig érkező reklamációk kezelése, a microsite-on s egyéb kommunikációs felületen történő kommunikálása, valamint további nyereményjátékok és promóciós anyagok eljuttatására felhasználhatja. A nyertesek tudomásul veszik, hogy a név-, és lakcímadataikat tartalmazó sorsolási jegyzőkönyvet, illetve a név, email cím lakcím és telefonszám adatokat tartalmazó nyertesi listát a Szervező székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), melyet követően az adatok törlésre kerülnek.
 1. Az adatkezelő által használt adatok vonatkozásában a Játékost megilleti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Adatvédelmi törvény) 11-16/A. §-aiban meghatározott valamennyi jogosultság. Esetleges jogérvényesítési igényét a Játékos bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. A Szervező a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között

 

Kalocsai Fűszerpaprika ZRt. / Szervező